Самсоненко: ФК Вардар ќе биде редовен учесник во Лигата на шампионите

samsonenko

Целта не е пласман во Лигата на шампионите, целта е постојано учество во Лигата на шампионите, рече на денешната прес конференција Сергеј Самсоненко, новиот сопственик на ФК Вардар.

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *