Видеа

(ВИДЕО)Голема тепачка на нашите иселеници во Германија

На социјалните мрежи денеска „исплива“ видео снимка од прослава на нашите иселеници во Дортмунт, Германија која имала неславен крај. Забавата ја прекинале триесетина поднапиени и нервозни иселеници кои прво се…

Докторот му соопшти дека се разбудил од кома после долги 10 години, видете ја неговата реакција…

Откако се онесвестил од преголема консумација на алкохол, неговите пријатели решиле да го заплашат и му подготвиле замка која ќе ја памети цел живот. Реј поради возење во алкохолизирана состојба…