Видеа

(ВИДЕО) Јелена Спенџарска суспендирана поради „недолично и нечовечно однесување“

Откако вчера на социјалните мрежи се прошири остра критика на сметка на  водителката на утринската програма на Канал 5, „Здраво Македонијо“, Јелена Спенџарска, таа денеска е суспендирана. Во текот на…

(ВИДЕО) Кога партијата ќе вработи професор на ваше место, се реагира како Амела Бегиќ

Професорка на Универзитетот во Тузла Амела Бегиќ, на прес конференција на премиерот на Кантон Тузла Бего Гутиќ кој на тематската конференција зборуваше за состојбата во универзиотот, му ги ,„плесна“ в…

(ВИДЕО) Деца влетаа во кадар додека таткото во живо се јавуваше за Би-Би-Си

Би-Би-Си радио објави симпатично видео, во кое политичкиот аналитичар Роберт кели се јавуваше во живо за Би-Би-Си од својата домашна канцеларија, кога влезе и неговата четиригодишна ќерка. Таа танцувајќи влезе…