Видеа

Докторот му соопшти дека се разбудил од кома после долги 10 години, видете ја неговата реакција…

Откако се онесвестил од преголема консумација на алкохол, неговите пријатели решиле да го заплашат и му подготвиле замка која ќе ја памети цел живот. Реј поради возење во алкохолизирана состојба…

(ВИДЕО) Нуркач имаше среќа да избега од кафез во кој влезе големата бела ајкула

Ова е застрашувачкиот момент кога големата бела ајкула влезе во кафез со нуркач. На снимката, направена во близина на брегот на Мексико, покажува како двајца мажи на брод намамуваат со…

(ВИДЕО) Емотивното обраќање на Катерина Тикова, текстилна работничка од Штип, на Конгресот на СДСМ

Во продолжение ви го пренесуваме вчерашното обраќање на Катерина Тикова, текстилна работничка од Штип на Конгресот на СДСМ. Таа зборуваше за лошите услови за работа и ниските плати во конфекциите…

(ВИДЕО) Револуциите денеска се прават со гласање, не на стар начин. Заокружуваш и менуваш

Сенад Хаџифејзовиќ, новинар, со порака за гласачите во БиХ за престојните локални избори: Револуцијата денес се прави со гласање! Млади, излезете масовно и гласајте! Немате никакво оружје во рацете, освен…