Видеа

(ВИДЕО) Момче од 5 години се сеќава на претходниот живот – интересен феномен или пак нешто друго

Јавноста беше шокирана од еден интересен феномен – приказната за момчето Камерон Меквајли кој има 5 години и живее со неговата мајка и постариот брат. Интересно е тоа што Камерон…

(ВИДЕО) Шекеринска: Кажете ми господине Груевски каква е оваа ДПМНЕ математика – имал една фирма, продал две, а денеска е сопственик на четири

На денешните пратенички прашања во Собраните на Република Македонија, пратеничката Радмила Шекеринска од СДСМ до премиерот постави две пратенечки прашања поврзани со братучедот на премиерот, Саш Мијалков. „Семејниот имот на…

(ВИДЕО) Ах, нашето чудесно Мрзенци: Најдобро печено јагне во цела екс Југославија

Емисијата „Марка Џвака“ овој пат дојде кај нас во Македонија, поточно во гевгелиското село Мрзенци за да го проба најдоброто печено јагне во цела поранешна Југославија. – Во кафаната „Јавор…