Докторот му соопшти дека се разбудил од кома после долги 10 години, видете ја неговата реакција…

koma

Откако се онесвестил од преголема консумација на алкохол, неговите пријатели решиле да го заплашат и му подготвиле замка која ќе ја памети цел живот.

Реј поради возење во алкохолизирана состојба ја добил петтата казна и затоа пријателите решиле да му одржат лекција.

Кога Реј се онесвестил во алкохолизирана состојба, го внеле во соба која личела на болничка и со помош на актери кои глумеле доктори го излажале дека тукушто се буди од кома во која бил 10 години од 2013  и дека сега е 2023 година.

Погледнете ја неговата реакција:Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *