(ФОТО) Акција за чистење на просторот меѓу клиниките во кругот на Клиничкиот центар

klinicki

Денеска организираме акција за чистење на просторот меѓу клиниките во кругот на Клиничкиот центар. Ова е место на кое секојдневно минуваат стотици пациенти, медицинскиот персонал кој тука работи, па и јас како министер, така што е од големо значење да организираме вакви акции за подобро уредување на просторот, информира министерот Таравари.

20106408_1515004578556726_7716032763581304639_n

20031678_1515004605223390_8341365684473702084_n

19989705_1515004641890053_3566777473333986460_nLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *