Хорор во Бачиште, кучиња нападнаа уште една жена

training of a police dog: belgian shepherd malinois

Се случува ли хорор во кичевско Бачиште каде пред неколку дена кучиња изгризаа до смрт три годишно дете. Според информации на телевизија 24 вечерва во селото кучиња повторно нападнале возрасна жена, која се спасила од смрт но завршила со повреди на едната рака.

Лекари од кичевската болница за нас го потврдуваат случајот и велат дека жената била примена кај нив а потоа била испратена на хирургија каде и била санирана повредата на раката. Од полицијата во Охрид пак велат дека до нив се уште не дошла пријава за нов напад во Бачиште.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *