Како би се снашла една жена? Интервјуто во кое влетаа дечиња, доби урнебесна пародија

intervju

Кога е во прашање извршувањето повеќе работи истовремено, жените сепак подобро се снаоѓаат од мажите.

 

По интервјуто на професорот Роберт Кели, во кое неговите деца апсолутно го украдоа шоуто, се појави цел бран на пародии.

Сатиричното новозеландско шоу „Џоно и Бен“, пак, направи урнебесно видео, во кое главната улога ѝ припадна на актерка што глуми вработена мајка.

Таа не само што не се вознемирува поради влетувањето нејзината ќерка во кадар, па си продолжува да говори за политика, туку открива и уште многу други „несекојдневни“ женски вештини.

Еве како би се справила една супер-жена во истата ситуација:Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *