Кривична за директорот на Водовод, трудова инспекција ја бара дипломата на увид

direktor

Директорот на јавното претпријатие Водовод и канализација Александар Атанасов заработи кривична пријава за измама од Синдикатот за туризам и стопанство  поради  неговото директорување без признаена диплома.

Од синдикатот велат дека  трудови инспектори ја барале на увид дипломата на директорот Атанасов, но според нив директорот со денови го нема во јавното претпријатие.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *