METEOMAKС: ВО НЕДЕЛА ВЛАЖЕН И РЕЛАТИВНО СТУДЕН БРАН ЌЕ ДОНЕСЕ ПАД НА ТЕМПЕРАТУРИТЕ И ВРНЕЖИ

meteo

Во недела (21.05.2017) територијата на Македонија ќе биде зафатена од влажна и релативно студена воздушна маса која ќе донесе есен во државава и позначителен пад на температурите а на највисоките планински врвови можно е да провејува и снег. Детална анализа на Метеомакс очекувајте до крајот на денешниот ден (четврток).

За нови и детални ифнормации следете го официјалниот фејсбук профил на СЛАВЧО ПОПОСКИLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *