МПМ преку оглас бара 55 новинари за вработување

mpm

Компанијата „Медиа принт Дооел“, која е фирма ќерка на МПМ што беше отворена неодамна објави оглас за вработување на 55 новинари.

Вработени во МПМ за Фокус велат дека утрово откако бил објавен огласот, настанала паника меѓу вработените, чие вработување е неизвесно.

Според нив, од компанијата им стигнало и известување дека сите кои се заинтересирани може да се пријават на огласот за вработување во новата фирма.

Повеќе на Фокус

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *