Нормализиран сообраќајот на Ѓавото и на Плетвар

sneg_na_patista

АМСМ информира дека е нормализиран сообраќајот на патниот правец Ресен- Битола кај Ѓавато и на Плетвар.

Остануваат забраните на патниот правец Маврово – Дебар и на Берово – Виница – Кочани.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *