Погледнете како туристи спасија давеник во Црна Гора

davenik

На поедини плажи на црногорското приморје вчера биле кренати црвени знамиња, кои капачите ги предупредуваат да не влегуваат во вода поради силните бранови. Меѓутоа, имало и такви кои на тие предупредувања не обрнале внимание, па влегле во вода.

Меѓу нив бил и турист од Албанија, извесен Енвер Суљај. Тој влегол во водата и поради силните струи почнал да се дави.

Погледнете како група туристи одвај го извлекле Суљај од бесното море:

 

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *