ТВ 24: Миноски не прецизира кога ќе почне исплатата на субвенциите

kiril_minovski

Министерот за финансии Кирил Миноски не одговори прецизно кога ќе почне исплатата на субвенциите.

Миноски изјави дека се уште го чека решението од Уставниот суд за времената мерка, и од тоа ќе зависи кога ќе почне исплатата. Вели дека буџетот е во добра ликвидна состојба.

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *