(ВИДЕО) Јелена Спенџарска суспендирана поради „недолично и нечовечно однесување“

jelena

Откако вчера на социјалните мрежи се прошири остра критика на сметка на  водителката на утринската програма на Канал 5, „Здраво Македонијо“, Јелена Спенџарска, таа денеска е суспендирана.

Во текот на емисијата еден од гледачите се пожали за својата финансиска состојба и тоа дека нема да има пензија, а водителката на тоа му одговори да не се јавува за да шири негативна енергија.

Водителот денеска рече дека Спенџарска е суспендирана поради „недолично, непрофесионално и нечовечно однесување“.

 Еден коментар на “(ВИДЕО) Јелена Спенџарска суспендирана поради „недолично и нечовечно однесување“

  1. Jas
    16/04/2017 at 01:07

    Јелена Спенџарска, ја суспендиравте, заради еден … што се јавува и кука дека немал пензија, па и ние немаме, и како ке ни поможи Јелен. Е сега на местото на Јелена вработете некој пензионер како ти пензионерите на СИТЕЛ што кажуваат за времето. Тргнавте и вие по умот на …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *