(ВИДЕО) Филозофот Анри Леви доби торта во лице од белградски активисти

anri_levi

Влијателниот француски филозоф Бернард – Анри Леви доби торта во лицето, за време на неговиот говор на филмскиот фестивал „Белдокс“ во Белград, по проекцијата на неговиот филм „Пешмерга“.

Тројца активисти, кои се претставиле како припадници на Сојузот на комунистичката младина на Југославија, потоа со навредливи зборови повикуваа тој веднаш да го напушти Белград.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *