(ВИДЕО) Кога партијата ќе вработи професор на ваше место, се реагира како Амела Бегиќ

amela

Професорка на Универзитетот во Тузла Амела Бегиќ, на прес конференција на премиерот на Кантон Тузла Бего Гутиќ кој на тематската конференција зборуваше за состојбата во универзиотот, му ги ,„плесна“ в лице сите нејзини дипломи и научни трудови откако место таа, нејзиното работно место го добила колешка по партиска линија, пренесува АКО.мк


AKO.mkLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *