(ВИДЕО) Нуркач имаше среќа да избега од кафез во кој влезе големата бела ајкула

ajkula_kafez

Ова е застрашувачкиот момент кога големата бела ајкула влезе во кафез со нуркач.

На снимката, направена во близина на брегот на Мексико, покажува како двајца мажи на брод намамуваат со парче месо ајкула, во близина на кафез во кој се наоѓаше нуркач.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *