ВИДЕО пародија: Јадач на сендвич на собирот на ВМРО-ДПМНЕ

sendvici

Хит на социјалните мрежи е видеото на Александар Дојранлиев, кој направил пародија пред собирот на ВМРО-ДПМНЕ како јаде сендвич.

LibertasLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *