(ВИДЕО) Познатата актерка доби шамар од водителката

nikol_rici

Актерката Никол Ричи гостувала во емисијата „Ток стоп“, кога водителката, сосема случајно, приредила едно мало непријатно изненадување.

Зборувајќи за новото шоу од кое што актерката е дел и со желба да и честита, водителката подаде рака со намера за поздрав, но случајно ја „закачи“ по лице така што очилата на Ричи летнаа на страна.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *