(ВИДЕО) Путин ја свири на клавир “Македонско девојче”

putin

Ова што ќе погледнете се разбира е монтажа.

Владимир Путин во оригиналното видео свири две традиционални руски песни.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *