(ВИДЕО) Татко отишол да ја сними приредбата на своето дете во градинка – снимил нешто друго

priredba

Tаткото како секој добар родител отишол во градинката на своето дете да ја сними приредбата. Се гледа дека имал намера да снима, но аголот е таков што….

 

Погледнете ја преставата:

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *