Време е за кривична пријава, а не за психоанализа!

frosina

Груевски со умисла го поттикнува и повикува народот (кој го поддржува) на насилство и дела од омраза. Тоа јасно го потврди и повтори на неговиот последен монолог …
За сите манипулации со ученици, наставници и други, како и за секој вид на насилство директно е одговорен тој !
Време е за кривична пријава, а не за психоанализа!

Фејсбук статус на Фросина РеменскиLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *