Заев вечерва е гостин во вестите на Ал Џезира Балканс во 18:00 часот

zaev

Вечерва, (20.03.2017г) во вестите на Ал Џезира Балканс, ќе гостува претседателот на СДСМ Зоран Заев.

Вестите на оваа телевизија почнуваат во 18:00 часот!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *