Затвореник го силувал цимерот во ќелија

zatvor1-640x360c

Двајца затвореници од Струмица во штипскиот затвор вчера се степале.

Кога полицијата, откао тоа било пријавено, дошла во затворот, утврдил дека истиот ден околу 03.00 часот додека едниот од затворениците спиел во ќелија, другиот затвореник од истата ќелија, извршил полови дејствија врз него.

Затворениците е на возраст од 26 и 31 година.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *