(ВИДЕО) Деца влетаа во кадар додека таткото во живо се јавуваше за Би-Би-Си

deca

Би-Би-Си радио објави симпатично видео, во кое политичкиот аналитичар Роберт кели се јавуваше во живо за Би-Би-Си од својата домашна канцеларија, кога влезе и неговата четиригодишна ќерка.

Таа танцувајќи влезе во собата и застана зад грбот на таткото, а водителот досетливо забележа дека и неа ја интересира темата за која разговараат.

Само неколку секунди подоцна, додека таткото се обидуваше да ја помести својата ќерка, во собата во проодувалка влезе и бебе, а веднаш по него и една жена, за која не се знае дали е сопругата или дадилката, и ги изнесе децата од собата.

Видеото наскоро стана вирално, но голем број корисници му забележаа на таткото што се обидел да го оттурне девојчето, наместо да го седне во крило. „вака, само изгледаше арогантно и безчувствително“, е еден од коментарите.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *